majabuska

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Začiatky

Ahoj. Dnes som toho ešte veľa príhod ešte nezažila. No, ale som veľmi chorá a cítim sa čudne, vlastne tak ako sa ciíti chorý človek. Dnes som sa aj prihlásila na tento blog. V našej škole bola aj pytagoriáda, no ja som sa nezúčastnila, lebo som deviatačka a my sme nemali účasť. Uvidím koľko toho ešte dnes zažijem. Dufám, že veľa zábavy a srandy. 


Môj voľný čas | stály odkaz

Komentáre

  1. Moja,
    najskôr sa vylieč, aby sme nedostali bacile
    publikované: 15.12.2010 20:25:39 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. achh
    Ako ti ja holka zavidim, tie školacke časi.. ta nie že by som bol senilny a už len na ne matne spominal :) tento rok som promoval tak ešte mam všetko v zivej pamati, ach ach tie krasne školske časi.. ach uzivaj si ich dokedy mozes.. ono aj praca je fajn (teda pokial si sa rozhodla spravne podla seba pri vybere skoly, podla toho co ta bavy a naplna comu sa chces venovat po zbytok zivota :), ja som mal to stastie takze pre mna je praca proste hoby.. ale ked teraz vlastne kukam deviatacka.. teba to prvotne rozhodnutie, teda stredna skola eprave teraz caka! Takze drzim palce az si o 4 roky povies bola to spravna volba no a potom drzim palce pri dalsom rozhodnuti ;)...klepem z mobilu bolia ma uz prsty tak to radsej zakoncim bye
    publikované: 24.12.2010 22:46:07 | autor: pamp (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :)
    :)
    publikované: 31.01.2011 14:52:01 | autor: majabuska (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014